on Wednesday March 8, 2023

Om met Klimaatoplossingen de Kloof te Overbruggen, Moet Men Beginnen met Klanten die Klaar Zijn voor Verandering

Tijd is van essentieel belang in de strijd tegen klimaatverandering. Gelukkig is er geen tekort aan bedrijven met innovatieve klimaat- en circulaire oplossingen, die de overgang van fossiele brandstoffen versnellen 💚 Bij Orange Bird is het ons doel om deze bedrijven te helpen aanzienlijk commercieel succes te behalen en zo hun impact op het milieu te vergroten.

Dergelijke oplossingen hebben echter vaak meer belemmeringen voor markttoegang en welvaart dan conventionele producten of diensten.

We waren dankbaar dat we voor Sustainable Brands konden schrijven en onze aanbevelingen en specifieke tips konden delen over hoe bedrijven de kloof kunnen overbruggen en de markt kunnen veroveren. Bijv. hoe men Heads of Procurement en Heads of Innovation kan bereiken en winnen in cleantech-marketingcampagnes en hoe jij dit kosteneffectief kunt doen. Lees ons artikel en laat het ons weten als jij met de aanbevelingen hulp nodig heeft

Previous postNext post
 
Subscribe
Notify of
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments