on Monday February 25, 2019

Conferenties die Jouw Potentiële Investeerders Gaan Bijwonen in 2019

Soms vind je de juiste investeerders voor jouw product of service niet (alleen) met cold calling of door het najagen van leads, soms is het een kwestie van simpelweg op de juiste tijd op de juiste plek zijn.

Uiteraard betekent dit niet dat je op die ene magische ontmoeting in de metro moet hopen. Het betekent dat je daar moet gaan waar de investeerders gaan, specifieker: naar de conferenties die er in jouw veld toe doen. Wanneer je deze conferenties mist, gaat er iets mis met jouw manier van netwerken.

We hebben hier bij Orange Bird Agency research gedaan naar de belangrijkste conferenties die er toe doen in de duurzaamheidssector en deze op een rijtje gezet:

Neem contact op met Orange Bird voor hulp bij de voorbereiding op een van deze evenementen, bijv. voor het inplannen van meetings met relevante bezoekers en media, het selecteren van een stand en het ontwerpen van materialen en hand-outs, het voorbereiden van sterke presentaties en het voorstellen van originele giveaways.

Previous postNext post