on Tuesday November 12, 2019

Klantverhalen: marketing voor upcycling met Orange Bird

De wereld evolueert op verschillende manieren naar meer duurzaamheid. We zijn ons allemaal bewust van de waarde van hernieuwbare energie, afvalwaterzuivering, schone voertuigen en last but not least: afvalrecycling. Maar wist je dat er een veel snellere manier is om afval te verwerken? Je kunt het een tweede leven geven met upcycling.

sieraden van upcycled materialen

Tijdens een van de cleantech-conferenties in 2018 ontmoetten we Deko Eko – een jong bedrijf uit Polen dat samen met ontwerpers en fabrikanten glas, plastic en metaal upcyclet tot ongewone en verrassend mooie sieraden en producten voor interieur en kantoor. Alles met de droom om de wereld te veranderen en circulair te maken.

Ring en klok van upcycled materialen

Het idee om bedrijven te helpen hun afval op een duurzame manier te beheren mondde uit in een baanbrekend concept: Deko Eko heeft een unique online platform uniek online platform gecreëerd voor:

  • bedrijven die door Deko Eko geholpen worden bij het identificeren van afvalstromen en leren begrijpen hoe ze hun afval in waarde kunnen omzetten
  • ontwerpers die dat afval als grondstof gebruiken om authentieke producten te produceren
  • consumenten die milieuvriendelijke producten kopen van upcycled materiaal, zoals tassen van spandoeken, “levende” kerstballen van upcycled glas, originele sieraden van upcycled horloges en geïntegreerde schakelingen. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van wat kan worden gemaakt van gebruikte glazen flessen:
Glas upcycling

Wij, als marketeers van Orange Bird Agency, vinden het fantastisch om dit soort initiatieven te mogen ondersteunen. In het geval van Deko Eko zijn we ervan overtuigd dat ze de afvalindustrie blijvend gaan transformeren. Wil jij ook deel uitmaken van dit geweldige initiatief, overweeg dan Deko Eko’s crowdinvesting op het Eureeca-platform waar je nu nog met 10% early bird korting kunt investeren in de aandelen van Deko Eko.

Previous postNext post
 
Subscribe
Notify of
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments